Toroslar İlkokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen, Bilimsel yöntemleri kullanarak çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap veren, ülkemizin ihtiyacı olan nitelikli bilim insanını yetiştirmede ilk basamağı oluşturmaktır.

Misyon: Toroslar İlkokulunda Ulu Önder Atatürk ilkeleri ışığında, sevgi ve sayıya, doğru adil ve demokratik davranmaya, hata ve Başarları paylaşmaya, bireysel ve grup disiplinine , araştırma ve analitik düşüncesinin geliştirilmesine, eleştiriye, açıklığa, pozitif düşünceye, yaşam boyu öğrenmeye, yüksek motivasyona ve ödüllendirmeye, her tür şiddete karşı, barışçıl, insancıl, irdeleyen, ve sorgulayan çağdaş bir dünya inancı yetiştirmeye, çevre bilincinin geliştirilmesine, sanat ve sporun, ruhsal ve bedensel, gelişime katkısına önem veriyoruz..

Başarılar: 0

Saatler: 08:30-14:40
Isınma: kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://toroslarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Doruklu Köyü Toroslar

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz şehir merkezine 15 km uzaklıkta bulunan Doruklu Mahallesinde bulunmaktadır.

Adres - Doruklu Köyü Toroslar

Ulaşım Okulumuza Şehir merkezinden belediye otobüsü ve dolmuşlarla ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir Merkezine 15 km uzaklıktadır.